Login

Bij Ons

Bij Ons kun je eten, drinken, loungen, vieren en vergaderen. Het is er heerlijk vertoeven na een dagje strand op ons terras of kom gezellig binnen in ons restaurant. We hebben verrassende en heerlijke gerechten samengesteld voor ieder wat wils!

Bij ons kun je ook trouwen op het strand of gebruik één van onze ruimtes voor een eigen event of feest. Wij hebben alle middelen om samen met jullie een onvergetelijke dag te organiseren.

Wellerzand

In onze benedenzaal Wellerzand heb je prachtig uitzicht over de natuurplas Wellerwaard. In deze zaal kunnen 70 tot 80 gasten comfortabel dineren. Wanneer we de serre erbij betrekken, en eventueel zelfs het strand, kun je hier met 120 gasten een gezellig avondfeest houden.

De Casteleyn & de Waard

Bij Ons boven hebben we ook nog twee zalen waar je terecht kunt voor een vergadering, (bedrijfs-)feest of personeelsuitje. De Casteleyn kijkt uit richting de Casteleynse plas en biedt ruimte aan 50 tot 60 personen in dineropstelling. In De Waard, aan de andere kant van Bij Ons, kunnen 40 tot 50 personen diner. 
Beide zalen beschikken over een eigen bar en een eigen terras met uitzicht over de Wellerwaard.

Voel je thuis Bij Ons!

 

Ik wil meer weten

*verplicht in te vullen

 

Het weer