Login

Trouwen Bij Ons

Bij Ons kun je trouwen, toasten, dineren en feesten op één locatie in een relaxte sfeer. Uiteraard hebben wij verschillende mogelijkheden voor borrel, diner en feest; chique en stijlvol maar ook informeel en “gewoon gezellig”. Natuurlijk altijd naar jullie persoonlijke wensen aan te passen.

Door de flexibele indeling, zowel binnen als op het terras, is het paviljoen geschikt voor grote maar ook kleinere bruiloften. Trouwen met de voetjes in het zand? Dat kan! Of juist een ruimte helemaal voor jezelf met eigen bar, terras en uitzicht op de Casteleynse plas? Bij Ons is er voor ieder wat wils.

Food & Drinks

Je gasten raken niet uitgesproken over jullie onvergetelijke dag. Omdat deze ook helemaal bij jullie past. Want of je nu kiest voor een BBQ, intiem diner, gezellige lunch of ontspannen borrelen, Bij Ons zorgen we ervoor dat jullie en jullie gasten in de watten worden gelegd.

Alles op één prachtige locatie

Van een ceremonie op het strand, een sfeervol diner in de serre of een knallend avondfeest in je eigen prachtig aangeklede zaal, wij helpen graag om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken. In overleg met jullie stellen wij een tot in de puntjes verzorgd programma samen, waarna wij graag een passende offerte maken.


De ervaring van Alice & Willem
''Wat hebben wij genoten van onze trouwdag! Tijdens de voorbereiding van onze bruiloft, heeft Bij Ons echt met ons meegedacht. Op onze grote dag was alles versierd in Ibiza stijl en dit zorgde echt voor een hele gezellige sfeer. Alle gasten werden hartelijk ontvangen door het team van Bij Ons. We zijn de avond boven gestart met een heerlijk diner dat bestond uit verschillende tapas die we zelf hadden uitgezocht.

Hierna stond beneden alles al klaar voor het feest. We hadden geluk met het weer dus we hebben onze bruiloft grotendeels op het strand gevierd.

De cocktailbar en de buckets met flesjes bier pasten ook helemaal bij de sfeer van ons feest!

Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat we een dag hebben gehad om nooit te vergeten.''
 

Ik wil meer weten

*verplicht in te vullen

 

Het weer